DEALER AUTORIZAT CENTRALE TERMICE VIESSMANN DEALER AUTORIZAT ECHIPAMENTE DAIKIN

Termeni și condiții

Termenii și condițiile conțin informații despre modul în care puteți utiliza conținutul site-ului. Site-ul www.usscompany.ro și acești termeni și condiții de utilizare se furnizează în conformitate cu legislația română.
Societatea

UNIVERSAL SERVICE SOLUTION S.R.L.
Adresă sediu social: Șos. Andronache, Nr.235, Sector 2, Bucureștii, România
Adresă birouri și corespondență: Str. Cornelia, Nr 6, Corp A, Demisol, Ap.1, Sector 4, București, România
Contact Telefon: 0040 (0) 21 335.10.40
Contact Email: office@usscompany.ro
Oficiul Registrului Comerțului Nr.: J40/13904/2008
CUI 24334210

Mentenanţӑ tehnicӑ

Astroberry webstudio – www.astroberry.fr
Contact: contact@astroberry.fr
Création de sites web responsive design & dynamiques – Solutions ecommerce – Services de maintenance

Gӑzduire web

Gӑzduire web: Claus Web SRL
Grigore Ureche, 20, Satu Mare, 440108, România

Termeni de utilizare a site-ului

Acest website este proprietatea UNIVERSAL SERVICE SOLUTION S.R.L. cu sediul in Șos. Andronache, Nr.235, Sector 2, Bucureștii, România, înregistratǎ la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/13904/2008, Cod Unic de Înregistrare 24334210, numit pe parcursul acestor termeni și condiții www.usscompany.ro și a fost proiectat pentru a furniza publicului larg, numit “utilizator”, informații despre proprietarul site-ului și serviciile sale.
Prin termenul „utilizator” al acestui site se înțelege orice persoanǎ fizicǎ sau juridicǎ care va accesa acest site.

Responsabilitate

UNIVERSAL SERVICE SOLUTION S.R.L nu poate fi considerată responsabilă pentru eventuale defecțiuni, dificultăți sau întreruperi de funcționare împiedicând accesul la site sau la oricare dintre serviciile sale.
UNIVERSAL SERVICE SOLUTION S.R.L poate fi nevoită să întrerupă temporar accesul la site-ul său, la serviciile sale sau la o parte a acestora din motive de mentenanță tehnică, evoluție sau actualizare.
UNIVERSAL SERVICE SOLUTION S.R.L nu își asumă nicio responsabilitate în caz de nerespectare a actualilor termeni de utilizare sau de utilizare non conformă a site-ului sau a serviciilor sale.
În consecință, utilizatorul site-ului recunoaște că este unicul responsabil pentru orice daune directe sau indirecte, materiale sau imateriale, cauzate lui însuși, terților și/sau propriului echipament, din cauza conexiunii sau a utilizării defectuoase a site-ul.

Proprietate intelectualǎ

UNIVERSAL SERVICE SOLUTION S.R.L oferă acces liber la site-ul www.usscompany.ro și autorizează să vizualizați, imprimați și să transmiteți informații existente pe site doar în scopuri personale, non-comerciale. Așadar, puteţi citi, vizualiza, imprima și descarca materialul din aceste pagini strict pentru uzul dumneavoastră personal, non-comercial.
Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea anterioară explicită, prin acord scris al UNIVERSAL SERVICE SOLUTION S.R.L.
Conținutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile și orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea UNIVERSAL SERVICE SOLUTION S.R.L.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei părți a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informațiilor puse la dispoziție de UNIVERSAL SERVICE SOLUTION S.R.L prin intermediul site-ului într-un mod care violează legislația romanească sau internațională în materie de drept de autor și proprietate intelectuală, implică răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni.
Orice eventual litigiu în legătură cu acest site este de competența instanțelor de drept comun din România.

Date cu caracter personal

Site-ul nostru nu colectează sau stochează date cu caracter personal, de exemplu numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail sau adresa IP, cu excepția cazului în care aceste informații sunt furnizate în mod voluntar de dumneavoastră, de exemplu prin intermediul formularului de contact. Pe site-ul nostru nu sunt instalate servicii de localizare sau de colectare statistică privind vizitele utilizatorilor.

Jurisdicția

Termenii, condițiile și conținutul acestui site vor fi guvernate de legea română.
Proprietarul acestui site este: UNIVERSAL SERVICE SOLUTION S.R.L
Șos. Andronache, Nr.235, Sector 2, Bucureștii, România
Oficiul Registrului Comerțului cu nr.J40/13904/2008, Cod Unic de Înregistrare 24334210